31 mars, 2009

Noter

Jag har en synnerligen bra kamrat och nära vän vars musikaliska bredd tyvärr inte sträcker sig längre bort än 90-talets era av pop och disco.

Han behöver utbildning och lärdom.

Jag började med två lättsmälta mixtapes i rockig stil.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha- tro det eller ej men det blir skamvrån för min del. Kände bara igen Def Leppard ;-)

Doktoranden sa...

Maria, men snälla du. Tror jag faller av stolen där jag sitter.

Emil sa...

Tänkte först köra vidare på åh-nej-du-har-tagit-Go-när-Nine-Lives-är-skivans-bästa-låt-spåret. Men det känns aningen uttjatat.

Så jag konstaterar bara att jag definitivt föredrar mixtape nummer två och att det är synd om din vän - 90-talet var ett uselt musikdecennium.

Doktoranden sa...

Emil, Jag säger bara Go. Helt enkelt.
Men jag fortsätter vidare på att 90-talet ändock bjöd på väldigt mycket bra musik om än den inte slog lika stort som det massmediala skräpet. Min favoritplatta alla kategorier alla tiders kom i just 90-talets mitt; These Days (you know of whom I speak). Och det var bara ett av väldigt många fantastiska guldkorn. I'm a fan of the 90's.

Nästa steg för min kamrat är självfallet den fantastiska grunden i 70-talet (Styx, Deep Purple, Led Zeppelin etc) och en stor dos 80-tal från pop till punk. All in good time som man säger.

Boris sa...

Jag som mottagare av dessa mixtapes känner mig gravt förorättad

Doktoranden sa...

Boris, det är bara din förutfattade mening. Måste bara låta ovanstående smälta in ordentligt innan du får ta del av "Pop Circus".