Förrätt med röra på kallrökt lax och gräslök toppad med ruccola och hårdvispad creme fraiche. Varmrätt en biff wellington med rödvinssås och timjanrostad potatis. Dessert en gräddig chokladcreme med jordgubbar, vaniljglass och vallmokex smaksatt med apelsin.
22 mars, 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Vad är det som gör biffen just wellingtonsk (ja, jag vet, justfuckinggoogleit, men det är roligare när du berättar)? Jag hoppas f.ö. att du lagar ful mat någon gång också, för att inte alla vi andra skall gå under av mindervärdighetskomplex.
Ja, nu är det jag igen. Känner mig liiite tjatig men....vill du gifta dig med mig nu då?
Kram...Anna:-)
Tolkia, det är ganska osäkert vad som gör den Wellingtonsk men den sägs härstamma från Arthur Wellesley; första hertigen av Wellington som hade en förkärlek till just biff, tryffel, svamp, madeiravin och paté inbakat i smördeg.
Men fulmat? Nej något sådant känner jag inte till.
Anna, fortfarande nej. Strike three, you're out! Men tack för att du gillar min mat.
På sjukhuset ser vi alla på det underbara programmet "halv åtta hos mig" och de söker nya deltagare. Du bara måste vara med. Du kommer vinna 15 lax utan tvivel :-)
Maria, det skulle jag göra lätt. Så vad vore utmaningen?
Skicka en kommentar