Det här är en av mina favoriträtter. Får vilken gråmulen och tråkig dag eller händelse som helst att framstå som solig och härlig. Nu var gårdagen bara positiv i all bemärkelse och toppat med den här rätten blev den perfekt. Tänk färsk basilika, mozzarella, parmesanost och kidneybönor i en fantastisk mix. Ja vegetarisk är den också. Vad sägs om det Maria?
22 april, 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Linda, koka ihop en tomatsås på tre burkar plommontomater (häll bort spadet), lite vatten, tunt skivad vitlök, en torkad och smulad chili samt fint hackad silverlök i en tjugo minuter. Blanda i en burk väl avsköljda kidneybönor mot slutet och färsk hackad basilika.
Koka pastan (torkad italiensk vettig pasta, inget Barilla-skräp eller dyl.)
Häll av pastavattnet, blanda i hälften av tomatsåsen med pastan och en rejäl näve parmesanost. Lägg ett lager pasta i botten av en form smord med olivolja. Lite mer tomatsås, några skivor mozzarellaost och mer parmesan. Varva tills allt är slut. Avsluta med parmesan och gratinera i ugnen. Strö färsk basilika över och servera.
Det vattnas i munnen! Underbart :-)
Maria, bara testa.
linda, varsågod.
Skicka en kommentar