24 april, 2009

Nötter

När allting som kan bli försenat blir försenat, ja då blir jag jävligt trött.

Flygbussen var sen varpå jag inte hann äta någon middag på flygplatsen.

Väl ombord på flyget var det fel antal i passagerarlistan och en kvinna på vårat flyg hade gått ombord på fel plan. Hon skulle åka med ett annat bolag. Mer försenad.

Står vid bagagebandet på Arlanda och ska plocka upp min väska. Till slut kommer vad jag tror är min väska. It is not. Den ser ut som min men innehåller gubbkläder. Raska takter till bagageservice där det jagas rätt på nästa nöt som står utanför terminalen och väntar på flygbussen. Med min väska. Missar därför tåget in till stan och får vänta på nästa.

Väl ombord på tåget blir det ändå försenat för att någon nöt nummer tre springer omkring bland järnvägsspåren och tvingar höghastighetståget att tillfälligt köra med snigelfart. Pucko.

Har lite mer flax med tunnelbanan och bussen men i slutändan lovligt försenad ute hos min syster. Men hon hade mat, helgrillad fläskfilé med fantastisk sallad och gräddig timjansås med Karl-Johan svamp. Och rödvin.

Det blev bra i slutändan.

I morgon träning. Fight Camp.

3 kommentarer:

Emil sa...

Haha, fantastisk story. Middagen låter finfin. Själv är jag nyss hemkommen från en indisk restaurang i Hornstull, inte fel det heller.

Malin Lj sa...

Det var jätte trevligt att få följa med! Jag hade glömt bort spexet om du inte hade sagt nåt:) Och det hade varit trist.

Det var ingen lätt resa ner till Sthlm för dig, men skönt att du till slut kom fram helskinnad! Ha en trevlig helg:)

Doktoranden sa...

Emil, indisk mat går alltid ner.

Malin Lj, den gick ändå relativt ok. Fast jag var måttligt less. Helgen har varit bra så här långt, men mycket ont i kroppen.