21 januari, 2011

G

En del dagar klår andra dagar med sådana extrema längder att en jämförelse är som att komparera nattens vargtimme visavi dagsljusets mest kraftfulla ansträngning.

Idag är en sådan dag.

Det stod ”godkänd”.

Vi ses efter helgen. Jag ska dricka bubbel, dansa vals med lyckolivets lov, äta ljuvlig mat och le mot varje okänd människa som korsar min väg.

14 kommentarer:

Tolkia sa...

Grattis!

julia sa...

Grattis! och jag tänker snylta lite på din lycka i min egna olidliga väntan.

FiaLisa sa...

Stort grattis! Verkligen värt att fira.

Doktoranden sa...

Tolkia, vielen dank!

Julia, snylta allt du vill. Du gottar dig snart i din egen avklarad-tenta-lycka!

FiaLisa, tacki.

Anonym sa...

Yey! Grattis!

Sara sa...

GRATTIS! Eller snarare - bra jobbat!!! :)

Doktoranden sa...

Mellanbarnet, yey för att summera!

Tack snälla Sara!

linda sa...

underbart grattis grattis!

vet du jag tänkte på dig häromdan när jag för första gången faktiskt började lyssna på din spotify-lista som heter books, blood och något o van halen-låten så himla bra i lurarna när jag gick över s:teriksbron här i snöig vacker stockholmskväll. jag gick och log till fina musiken:) ja hela listan verkar så bra, ska lyssna mera...
ha det gott!

Tolkia sa...

Hörru; jag har för mig att du någon gång har dragit ett skämt om EKG-tolkning som slutar med typ att en ortoped rullar ihop det och tittar genom hålet. Hur var det egentligen (jag har nu s.a.s. gått in i en fas där det känns som om det kan komma att passa)?

Tolkia sa...

Eller så är jag senil och det var någon annan medicinstudentbloggare?

Anonym sa...

Snyggt jobbat!!

Jessica sa...

Sent omsider men ändock ett lika stort GRATTIS! Hoppas helgen blev sådär leende fin!

Doktoranden sa...

Tolkia, nä det var faktiskt jag så senil är du inte! Snarare är nog jag det för jag kommer kommer inte exakt ihåg hur skämtet gick. Måste klura på det. Återkommer asap.

Linda, det gamla blandbandet. ;) Det tredje ordet du söker är "Baluchiterums" vilket åsyftar ett fantasidiktat djur. Min 'plugglista' jag körde under en period av intensivt studerande. Kul att du gillar det och dessutom kan man ju faktiskt inte låta bli att le till V.H's "Dance The Night Away". Om du vill, kolla även in blandbandet "X" marks the spot of life as we know it. Ha en skön vecka!

Forskarmamman, yes! Hur gick det för dig?

Jessica, sent omsider tack! Helgen blev finemang. Text om det senare idag.

Doktoranden sa...

Så här var det; "Hur vet du att en ortoped står och tittar på ett EKG? Denne rullar ihop papperet och tittar genom hålet."