01 oktober, 2009

Teh horror

Fick veta min avdelning för terminens regiontjänstgöring och är det någonting man kan vara säker på i detta avseende är det att Murphy är i farten. Självfallet är jag placerad på samma avdelning där min fru E jobbar som sköterska. Den avdelning där hon för alla arbetskamrater (läkare, usk:or, sköterskor you name it) berättat alla de pinsamma historier och anekdoter jag ombesörjt under årens lopp.

Livet är fan inte rättvist.

Lika bra ta på sig dumstruten på en gång.

8 kommentarer:

Dr Neo sa...

Good ol' Murphy - alltid där för att förgylla dagen. Eller i ditt fall terminen? xD
Haha, lycka till, kommer säkert bli underbart! ^^

Tolkia sa...

Aaaaaaahahahahahaha ...! Jag tyckte att det var illa nog att sommarjobba på det lilla, lilla sjukhuset i den lilla, lilla staden där mina föräldrar jobbat så gott som hela min uppväxt. Kan du inte få byta med någon, då? Det verkar ju inte sjukt opti.

Doktoranden sa...

Dr Neo, tror jag med.

Tolkia, byta? Good luck. Här ska man som kandidat bocka, buga och kyssa fötter när man får vara på hemortens sjukhus under regiontjänstgöringen. Få förunnat så jag gillar läget. Ta the good with the bad så att säga.

Emil sa...

Alla pinsamma historier och anekdoter, säger du... Care to share?

Doktoranden sa...

Emil, care to not tror jag. Jag menar, vad är nöjet med att dela med sig av anekdoter som att ex drulla ned i ett vägarbete och i processen dra med sig spärrband och blinkande signalljus på röda koner?

Emil sa...

Hahaha. Blinkande signalljus! Obetalbart. Finns det förevigat på bild?

Doktoranden sa...

Emil, only in my mind, and it's going nowhere. Vad jag ropade när jag ramlade ner?

"LASSE! HÄR ÄR VIIIiiiii......"

Mårr sa...

:)