06 oktober, 2009

It's just one of those m-f days...

Försöker utveckla min dag till något produktivt men allt går på tomgång i ett grådaskigt töcken. Morgontröttheten har inte för allt kaffe i världen gått att skaka av sig ens nämnvärt. Har bokat om min tid för arbets-EKG:et, ringer universitet respektive företag land och rike runt för att beställa dyra prylar till labbet som jag i mitt töcken förbisett har gått missing in action. Inga experiment på tapeten således. Ordnat upp mikroskoperingsdata inför labbmöte med Handledaren i morgon och skrivbordet svämmar över av både pek jag borde läsa samt de sista kapitlen i internmedicin. Ögonen är dock lika trötta som den känsla av frusenhet jag får av den förbannade hösten utanför kontorsfönstret med halvt förvickade persienner och kontraproduktivitet är därmed dagens ledord. Går till blodcentralen och skriver upp mig för plasmagivning senare i veckan men om denna yttersta tristess är av ihållande karaktär blir det intet av den saken heller.

Skräp.

5 kommentarer:

Emil sa...

Fick skivan igår. Har satans fullt upp just nu, men ska lyssna på den så fort jag får en andningspaus. Återkommer med omdöme när tiden är mogen.

I vilket fall som helst: tack!

Doktoranden sa...

Emil, enjoy. Det är en skiva man ska lyssna på i lugn och ro.

julia sa...

Det är en sån här dag som ens tjocka duntäcke och sängen är nådasända gåvor...
...jag bara kryper ner, virar in mig, och pluggar vidare.

Sara sa...

Hela denna veckan har varit sådan. Kan inte förmå mig att göra någonting! Befinner mig i veckan mellan två konstutställningshelger och hade helst bara vilat efter höstens turbulenta skolstart. Givetvis ska det lämnas in en hemtenta imorgon, torsdag. Så trött.

Doktoranden sa...

Julia, om jag ändå hade förmått mig själv plugga. Gjorde i princip ingenting vilket till trots var ytterst behagligt och behövligt.

Sara, I know the feeling. Håll ut, det blir bättre. Jag har snart handledarmöte, hoppas på snabbt och smidigt så jag kan återgå till normala sysslor.