Lammfilé med potatiskaka, mozzarellagratinerad tomatconsommé och rödvinsreduktion.
Riv ihop en röra av potatis, morötter, gul paprika, färskt hackad persilja och gul lök. Baka i ugn. Halvera en tomat, salta och peppra. Fyll upp den med soltorkade cocktailtomater smaksatta med vitlök och basilika. Lägg över några skivor mozzarella och gratinera i ugnen. Stek lammfilén hel och vira in i folie. Gör en rödvinsreduktion på stekskyn. Skär upp lammet, lägg upp och servera.
5 kommentarer:
Mmmm, bara ungsbakade tomater rakt av är ju gudomligt gott! Lammfilé äts det på tok för sällan hos oss, karlsloken och jag har olika uppfattning om lamm!
Jag vet att jag har friat förut..men nu gör jag det igen!
Och nu MÅSTE du bara svara ja:-)
Pysseliten, delad uppfattning även här. Jag gillar det, inte sambon.
Anna, strike #2. Bättre lycka till nästa gång.
åh så gott det såg ut!
och du får det ju att låta så enkelt...
Jonna, det är enkelt. Om man vill.
Skicka en kommentar