21 februari, 2009

Dubbelmarinerad kycklingfilé med päron- och tomatconsomme serverat med frittata


Recept, någon?

11 kommentarer:

E sa...

Recept...nja , men gärna en inbjudan, ;)
Ha en skön kväll!
Idag hade jag redan ätit gott när jag loggade in och spana hos dej. Vilken tur för mej.

Boris sa...

Inget recept men gärna en matlåda tack....

E sa...

Så fint du har skrivit, så många gånger hos mej!
Tack vännen, det har värmt varenda gång även då jag lämnat din kommentar obesvarad av en eller annan anledning. Men aldrig oberörd ska du veta.

linda sa...

ja ja frittatan frittatan!
potatis? ägg? vad är de röda grejerna?

Doktoranden sa...

E, det kanske ska betraktas som tur. Trevligt du uppskattar mina kommentar.

Boris, we'll see.

Linda, den är hur enkel som helst. Koka 800g potatis och kyl den. Hacka upp två röda paprikor. Stek potatis och paprika i lite olivolja i en het kastrull ca 5 minuter. Strö över 2 dl ost, gärna parmesan. Salta. Blanda ihop 8 ägg, 1 matsked potatiskrydda, 8 matskedar vatten och häll i potatisröran. Stek ytterligare några minuter och sedan 10 minuter i ugnen på 225 grader. Garnera med persilja.

Doktoranden sa...

Och självfallet, hacka potatisen innan man steker den.

Anna sa...

Jag behöver inget recept heller. Det räcker om du svarar JA på mitt frieri!
Vill du gifta dig med mig?

Emil sa...

Haha. Rubriken ser typ ut att vara skriven på hebreiska. Humor.

Doktoranden sa...

Anna, ett fint erbjudande. Frågan är bara vad min sambo som jag tänkt gifta mig med säger.

Emil, den tanken hade inte slagit mig.

linda sa...

tack tack tack för receptet. jag hojtar till när jag testat!

Doktoranden sa...

linda, så lite så. Låt det smaka.