03 februari, 2009

Syrgas

Phew. Behöver andas ut.

Vilken dag.

Labbet på morgonkvisten, mer föreläsningar om urogenitalia och lunch med A på patienthotellet. Eftermiddagen innebar labbande och renskrivningar av mina kråkfötter till anteckningar från två dagars föreläsningar för leverans till huvudstaden och en väntande L. L läser kursen med oss men dock på någon sorts placebo-distans innan flytten hit äger rum. Erbjöd mig därför att skicka allt föreläsningsmaterial och mina anteckningar (Herr Kursansvarig har en förkärlek för att rita figurer och skriva på tavlan, Powerpoint är tydligen inte i hans repertoar) vilket ökade på min arbetsbörda exponentiellt. Stundtals jobbigt men tillika exponentiellt när det kommer till inlärningseffektivitet. Har greppat massor av visceral anatomi på bara två dagar och det känns gott. Scrotum och sånt. I morgon väntar palpations- och modellstudier.

Under eftermiddagen smet jag förbi geriatrikgrannen A och tiggde mig lite middag. Blev bjuden på ris och indisk köttgryta. Sicken lyx. Vidare bar det av för att leka utvärderare inom gruppträning och har nyss suttit och jobbat med presentationen (i Powerpoint) till institutionens doktoranddag som kommer snart. Hey ho. Förkyld har jag också blivit. Igen. Turligt nog har Spotify spelat skivorna "A Posteriori" och "Seven Lives Many Faces" av Enigma för att bibehålla ett icke-patologiskt neurostatus hos undertecknad.

Enigma - Eppur Si MuoveNu sängen och Farseer Trilogy.

2 kommentarer:

E sa...

Gud vilket program på en dag! Det ända jag kunde hänga med på var riset och den indiska grytan. Mat vet jag hur man tar sig an. Ja, och förkylningar ska man väl mota bort med vila men den ordinationen skulle jag inte våga ge doktorn , han verkar ju upptagen =), Ett försynt- krya på dej får det bli istället och , ett- du måste dricka mycket! Kram

Doktoranden sa...

E, ibland är det lite tjockt. Idag är lite lugnare, men det beror på den relativa måttstocken.

Jag ska krya på mig. Lovar. Drycken således, räknas vin?