Sportlovssemester är helt klart senvintervårens grej!
Vi tillbringade tillsammans med flera andra nära vänner flera dagar i skidbackarna, i pulkbacken, i stugvärmen, på värdshuset där det inmundigats mat av lokal karaktär (vad sägs om både grillad renfilé och viltskavsgrytor?) och dryckjom av mer internationellt vinerat snitt utöver den där lille jägermeistern i fruset shotglas. Tillika firades svärfar in i kategorin "60" med både champagnefrukost och norska räkor i arla stund. I det stora hela sken en nästan skoningslös sol från klarblå himmel alla dagar där den endast vid fåtalet undantag beklagade sig bakom gråa moln. Fartvinden har piskat en i ansiktet när man släppt iväg skidorna i de branta pisterna, pudersnön har blekt kinderna i en ljusaktig ton. Storgrabben har lärt sig åka skidor, dottern åkte skrana och prinsen satt i snön och skrattade hjärtligt. Det har varit, utan eufemismer och floskler, en fantastisk vecka.
Nu har vi istället en hög tvätt större än... ja, någonsin förut. Och några foton förstås. Ett litet urval.
Vi tillbringade tillsammans med flera andra nära vänner flera dagar i skidbackarna, i pulkbacken, i stugvärmen, på värdshuset där det inmundigats mat av lokal karaktär (vad sägs om både grillad renfilé och viltskavsgrytor?) och dryckjom av mer internationellt vinerat snitt utöver den där lille jägermeistern i fruset shotglas. Tillika firades svärfar in i kategorin "60" med både champagnefrukost och norska räkor i arla stund. I det stora hela sken en nästan skoningslös sol från klarblå himmel alla dagar där den endast vid fåtalet undantag beklagade sig bakom gråa moln. Fartvinden har piskat en i ansiktet när man släppt iväg skidorna i de branta pisterna, pudersnön har blekt kinderna i en ljusaktig ton. Storgrabben har lärt sig åka skidor, dottern åkte skrana och prinsen satt i snön och skrattade hjärtligt. Det har varit, utan eufemismer och floskler, en fantastisk vecka.
Nu har vi istället en hög tvätt större än... ja, någonsin förut. Och några foton förstås. Ett litet urval.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar