29 september, 2011

En helt vanlig torsdag

Lämnar barnen på dagis och skolan. Tar med en kopp kaffe till auditoriet för föreläsning i psykofarmaka. Har en sövd fru på bordet för rutinoperation av duktig kirurg. Skriver på två publikationer, den ena mer final än den andra. Kör fyra experiment, planerar tre andra analyser. Dricker mer adenosinreceptorantagonist. Fotograferar celler med mikroskopet. Besöker en semivaken fru med rejält halsont. Räknar förbannad lögn med SPSS. Åker hem för att ta emot folk från DHL. Hämtar barn på dagis och skolan. Lagar middag. Skriver mer på publikationer. Pluggar lite (med emfas). Tränar koreografi. Läser en bok. Ser ett avsnitt av en bra serie på laptopen.

En helt vanlig torsdag.

6 kommentarer:

FiaLisa sa...

Nåja, det är väl inte alla onsdagar som din fru ligger på operationsbordet. Hon får krya på sig.

Doktoranden sa...

FiaLisa, inte direkt, inte den här gången heller eftersom det var på en torsdag. På en mer allvarlig not lär det bli några dagars konvalescens men i rätt riktning. Förhoppningsvis kommer månadslånga rundgångsepisoder av halsfluss numera vara ett minne blott.

linda sa...

vadå för någon koregrafi? nyfiken:))))

Doktoranden sa...

Linda, jag är, utöver allt annat, även gruppträningsinstruktör (inom flera discipliner) och tränar in ny koreografi som jag ska köra i morgon!

linda sa...

åh härligt:))))

Doktoranden sa...

Linda, det kan sammanfattas med svettigt, inspirerande, vansinnesroligt, motiverande och utvecklande! Träning är balsam och medicin för kropp och själ.