15 september, 2011

Vilka är ni?

Vareviga gång någon annan gjort det får jag lusten att göra det själv, men har än så länge inte tagit the plunge over the deep end så att säga. Men eftersom jag nu är bortrest i en vecka och inte *host* planerar *host host* att besöka bloggar med mera under tiden jag befinner mig på resande fot så slänger vi försiktigheten till vinden.

Vilka är ni som läser här? Hur gamla är ni? Vad jobbar ni med? Vad pluggar ni? Vad gör ni när ni är lediga? Var bor ni? Vad ser ni fram emot? Vad ska ni göra idag? Vad läser ni? Vad ser ni för tv-serie? Och som bonus, vad borde jag blogga (mer) om?

Om ni skulle svara på frågorna kommer ni göra mig jätteglad. Eller för den delen, fuck frågorna om det är bättre och berätta istället vad ni vill!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte om du behöver en intro till mig, eftersom jag skriver det mesta på bloggen också. Men jag kan svara på annat. Jag älskar att läsa skönlitteratur när jag är riktigt ledig. Jag kollar true blood-säsonger nästan konstant just nu. Idag ska jag fira en kompis 23årsdag. Jag ser fram emot att köpa en väckningslampa i höst så det inte är så fördömt mörkt på mornarna. :)
Trevlig resa!

Anonym sa...

Tja... 29årig OMTsjukgymnast från Uppsala som fick för sig att Umeå vore en rolig stad att bo i. Dock kom jag på det efter själva grundutbildningen, så blev inte direkt nåt studentliv i den stan (förutom att jag sen jag fick min legitimation roat mig med att plugga heltid och jobba heltid så själva studiebiten i Umeå har jag testat iaf). Jobbade en sväng som instruktör på IKSU innan mannen och jag flyttade ner till Uppsala igen. Idag hade jag tänkt träna Sh'bam men dumt halsont satte stopp så istället roar jag mig med att kryssa av "Clinical guidelines for knee stability and movement coordination impairments" från min litteraturlista på specialistutbildningen samtidigt som jag uppfostrar två galna kattungar och väntar på att mannen skall komma hem och äta torsdagsmiddag! Jag gillar blandningen av inlägg på din blogg, men speciellt dem av typen "Vänta nu 2.0, har logiken ramlat ner under fötterna?" och nåt du skrev för nåt år sedan vilket också om jag minns rätt handlade om intagningar till läkarutbildning samt vårdhierarki, nåt som jag (tyvärr) dagligen märker av. Annars, självklart, NZinläggen! :-)

Anonym sa...

Glad pensionär, pluggat ett år av läkarutbildningen på KI nittonhundrakallt, eller -78. Litteratur- samhälls- och matintresserad, gör praliner hemma i köket. Uppskattar dina funderingar om livet, vården, forskningsmiljön - och inte minst om barnen. Matredovisningarna är inte heller dumma. Du formulerar dig stringent och mycket mänskligt. Läser din blogg regelbundet.

Anonym sa...

tjej, 30+, T2 på KI. Börjat nyligen följa din blogg. Har funderingar på att forska och disputera någon gång i framtiden. Jag följer flera blogg som skrivs av något äldre läkarstudenter med familj&barn.

Jessica sa...

Också läkarstudent, och började inte heller på läkarlinjen när jag var nitton... Hittade hit genom de gemensamma nämnarna men stannade kvar av andra anledningar. För att jag uppskattar dina tankar runt livet, med allt det innefattar, och tycker om hur du använder språket, orden, rytmen. Hittar ständigt likheter och olikheter, och det gillar jag. Bor på söder i Stockholm. Och jag ser just nu väldigt mycket fram emot första dagen på avdelning, första dagen som riktig kandis, imorgon. I övrigt så ska jag idag inte göra mycket mer än att slita mig från datorn och lägga huvudet på kudden- vilket kan vara svårt nog. Jag har slutat skämmas för att jag inte läser längre, annat än kurslitteratur (och knappt det) och saker med www före. TV-serier ser jag bara på landet, och just nu avverkas Mad Men. På bonusfrågan går jag bet, för jag gillar balansen just som den är. Keep it up!

Doktoranden sa...

Alltså så himla fina svar.

Tack!