Mmmm, choklad! Jag gillar den med Sea salt. Dålig på märken, men handgjorda chokladpraliner smäller förstås högst! Tänk att choklad och materialvetenskap ligger nära varandra vetenskapsmässigt! Choklad har ett eget fasdiagram, som måste följas för att få rätt konsistens vid tillverkningen.
pysseliten, handgjorda chokladpraliner är naturligtvis det allra bästa. Att jag har Godishuset nästan runt hörnet från där jag bor är ingen höjdare. Särskilt inte eftersom de säljer fantastiskt goda praliner från Belgien. Ah.
Doktoranden är ett barn av blandbandsgenerationen. Gift med bästa E och tillsammans har dom tre fabulösa barn. Doktoranden är glad och lättsam med en hint av neurotisk envishet. Jobbar ideligen för att till slut disputera inom medicinsk biovetenskap samt bli färdigbakad läkare, men i samtida klang hinna med alla de andra sakerna livet för med sig.
Dessa texter är ögonblick ur resan som kallas livet med höga berg, djupa dalar och emotionella avstickare riding shotgun.
3 kommentarer:
Mmmm, choklad! Jag gillar den med Sea salt. Dålig på märken, men handgjorda chokladpraliner smäller förstås högst!
Tänk att choklad och materialvetenskap ligger nära varandra vetenskapsmässigt! Choklad har ett eget fasdiagram, som måste följas för att få rätt konsistens vid tillverkningen.
Lyllos :-)
pysseliten, handgjorda chokladpraliner är naturligtvis det allra bästa. Att jag har Godishuset nästan runt hörnet från där jag bor är ingen höjdare. Särskilt inte eftersom de säljer fantastiskt goda praliner från Belgien. Ah.
Maria, jepp!
Skicka en kommentar